Netfork – Akademija za poslovni internet

logo_netfork1.gifNetfork, Akademija za poslovni internet je izobraževalni program za razvoj kompetenc in znanj. Slušateljem in udeležencem pa bo v trimesečnem programu predavalo, svetovalo in strokovne izkušnje, metode in trike predstavljalo 19 uglednih slovenskih internetnih praktikov in raziskovalcev. Izobraževanje bodo udeleženci kronali s pridobljeno diplomo in zapisano internetno strategijo za svoja podjetja. Začenja se 23. septembra, potekala pa bo v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, kar je več kot le simbolen izbor lokacije.

Internet je v vzponu. Spreminja celotne panoge, potrošniki dobivajo v roke veliko več moči, državljansko novinarstvo in pisanje osebnih dnevnikov je na pohodu. Klasično oglaševanje ne deluje več kot je, projektne skupine so vse bolj multidisciplinarne, v izgradnjo blagovnih znamk je vključenih vse več ljudi, znotraj in zunaj podjetij.

Poleg tega je internet vnesel v sodobno poslovanje na področju marketinga in komuniciranja eno največjih pomankljuvosti marketinga dvajsetega stoletja, merljivost in natančnost. Vse to podjetja postavlja pred nov izziv: kako zagotoviti vrhunske kadre, kako razvijati modele kompetenc za internetne spopade in kako poslovanje na internetu integrirati v poslovno kulturo.

  • Share/Bookmark

2 odgovorov to “Netfork – Akademija za poslovni internet”

  1. Luka komentira:

    Bi moral it. :>

  2. manca komentira:

    Tole se sliši (vidi) super. Mislim, da bi marsikdo moral it.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !