Internet in Sempl

V zadnjih letih je splet popolnoma spremenil način medijske porabe, pojavili so se novi centri vpliva, nemogoče se je izogniti povečani moči potrošnikov in potrebi uporabnikov, da se združujejo.

Vmes je splet postal popularen kot prej nikoli, merljiv kot prej nikoli in standardiziran kot prej nikoli. Na valovih tehnološke revolucije (beri: poenostavitve spletnih tehnologij in množične dostopnosti, podprtih s prodorom širokopasovnih povezav…) raste delež investicij v splet, kadre za splet in poslovne načrte in inovacije povezane s spletom. Medijski plan je, ob jasni spletni strategiji, učinkovitem spletnem nastopu in odlični uporabniški izkušnji po celotnih uporabniških poteh, ključ do uspeha. Smo res pripravljeni na vse to?

To je del mojega predavanja na letošnjem Semplu.

Sicer pa me zelo veseli, da je bila letošnja programska platforma res posvečena omreženi ekonomiji, vlogi interneta v medijski pokrajini in temam, ki bodo zanesljivo oblikvoala trženjske pogoje v naslednjih letih; pa ne, da ne bi bile aktualne že sedaj… Le nekoliko počasnejši smo na tej strani Alp.

  • Share/Bookmark

2 odgovorov to “Internet in Sempl”

  1. Kompo komentira:

    Se bo sedaj v kriti pokazalo, kako lahko internet prispeva ali odmore…

  2. Informa - Adwords komentira:

    To, da imaš prav se je videlo že na letošnjem Semplu. Predvsem o merljivosti spletnega oglaševanja bi bilo mogoče povedati več.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !